Tratamente faciale

TRATAMENTE FACIALE IASI

Stim cu totii ca inca nu s-a inventat un elixir al tineretii, de aceea este foarte impotant sa avem o grija deosebita de tenul nostru. Tratamentele faciale au ca obiectiv prevenirea imbatranirii pielii si pierderea elasticitatii, dar si mentinirea unui ten sanatos si luminos.

Zi de zi, tenul tau trebuie sa faca fata factorilor externi, fiind supus fluctuatiilor de temperatura, vantului, prafului sau a poluarii.

Hello Beauty iti propune sa ii venim in ajutor tenului tau cu o gama larga de tratamente faciale, special concepute sa ajute la menţinerea cât mai îndelungată a elasticităţii, a catifelării pielii, a unui tonus bun, mai ales a muşchilor pielii şi pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire şi de apariţie a semnelor acestuia, care odată apărute  pot fi doar diminuate, dar nu mai pot fi tratate în totalitate.

Hello Beauty utilizeaza produse cosmetice profesionale marca Holy Land Cosmetics.

HL (Holy Land Cosmetics), este un brand israelian recunoscut la nivel international din anul 1984, pentru calitatea si eficienta produselor dovedita de-a lungul anilor in domeniul cosmeticii profesionale.

In laboratoarele proprii de cercetare si dezvoltare, compania produce cosmetice profesionale, folosind cele mai noi tehnologii, metode speciale de lucru si ingrediente botanice atent selectionate. Produsele sunt destinate specialistilor esteticieni si medicilor dermatologi din cadrul centrelor medicale, clinicilor de infrumusetare si spa.

Calitatea ingredientelor, cantitatea si varietatea substantelor active din produse, ofera  posibilitatea expertilor din domeniul estetic sa realizeze tratamente personalizate cu rezultate vizibile si de lunga durata. Portofoliul bogat de produse asigura o varietate de tratamente si terapii faciale de  reintinerire, regenerare, iluminare si anti-aging dar si solutii moderne si atraumatice de ingrijire  pentru tenurile grase si problematice.

– Tarife tratamente faciale –

DENUMIRE SERVICIU PRET
Masaj cosmetic facial

Masaj cosmetic facial + mască

35 Lei

65 Lei

Tratament cosmetic de hidratare 115 Lei
Tratament cosmetic Perfect Clean

(Tratament de curățare – include extracția)

120 Lei
Tratament cosmetic  Firming, Lifting and Hydration

(Tratament  intensiv de fermitate și hidratare)

Tratament cosmetic Peeling Alpha-Beta Retinol

(Tratament intensiv cu peeling enzimatic)

150 Lei

 

150 Lei

 

Tratament cosmetic Vitalise cu Acid Hialuronic

(Tratament intensiv de revitalizare și reducerea liniilor fine)

200 Lei

 

Tratament cosmetic Anti-Age

(Tratament intensiv antirid)

200 Lei

 

 PROGRAMARI TELEFONICE: 0770 576 033

case din lemn Transport auto pe platforma Germania Romania ipertensione specialista restaurant Moieciu Bran montaj tapet hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar pret Beton amprentat traduceri iasi

APELARE